Kraamzorg Amstel & Vecht

Roos, Tom, Liz en Bobby

Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek. Claire heeft ons tijdens de bevalling en kraamweek zeer goed begeleid.

Bobby besloot dat het met 38.6 tijd was om geboren te worden en gelukkig kon Claire bij onze mooie thuisbevalling zijn. Wij zijn misschien wat bevooroordeeld omdat ze familie is maar chapeau voor Claire dat ze na 9 dagen twee gezinnen draaien ook nog bij de bevalling is geweest en de hele kraamweek heeft gedraaid.

Niets was Claire teveel en ze heeft tijdens de kraamweek echt alle aandacht voor ons gezin gehad.

Met haar positieve energie, kennis en liefde hebben wij zoveel mogen leren en kijken wij terug op een hele fijne week. Wij gunnen iedereen zo’n fijne kraamweek met Claire!

Komt hier jouw review?

Neem vrijblijvend contact via de contactpagina!

Nicolas, Milou en Delphine

"Geweldig lief mens en we hebben een hele fijne en warme kraamweek met haar gehad."

 

Jean-Pierre, Saskia en Daphne

"Het was heel leerzaam om Claire een week in huis te mogen hebben. Ik geef nu met veel zelfvertrouwen borstvoeding en we zijn de eerste kraamweek goed doorgekomen."

Chaja, Nick, Sev en Sophia

Claire is een ontzettend lieve, betrokken en kundige kraamhulp. Ze werkt hard, heeft een hoop kennis en legt je met liefde in de watten. Ook kijkt ze echt naar wat een gezin nodig heeft. Ook weet ze veel over borstvoeding en kan ze daar, waar nodig, heel goed begeleiden. Ik heb een heerlijke, warme kraamweek gehad!

Daphne en Fiona, Oos

Claire is een fijne, lieve, betrokken en gezellige kraamverzorgster. Wij hebben een hele fijne kraamperiode gehad mede door haar hulp. Wij zouden haar zeker aanbevelen. Claire je bent fantastisch, nogmaals veel dank!

Stefan, Iris, Nikki en Bo

Claire is een absolute topper! Ze heeft ons gezin zo goed geholpen tijdens de kraamweek. Alle hulp met de borstvoeding, de verzorging, lekker eten en het huishouden, zodat wij alle rust hadden om te wennen aan elkaar. Daarnaast ook fijne relativerende gesprekken om de toekomst in te gaan met een kleine baby!

Juran, Ramona en Mila

Wij voelde ons een hotelgast in ons eigen huis en daarbij kregen we ook nog tips en tricks om het ons eerste kindje zo aangenaam mogelijk te maken. Voor onze kleine meid hadden we geen andere kraamzorg kunnen wensen. We zijn dan ook super tevreden over deze fantastische kraamweek!

Angela, Dwayne en Mia
Het was ontzettend fijn om Claire bij ons thuis te hebben. Ze is een lieverd, flexibel, nam echt de tijd voor het geven van borstvoeding en heeft veel goede tips.